Hicran'dan Kış randevusu

Hicran

Bölgenin sevilen sanatçısı Hicran, Bandırmalı Bayanlar ile Gülez salonlarında Bayanlar Matinesinde buluşuyor.

Sanatsal altyapısı ile bölgenin sevilen sanatçısı Hicran, uzun bir aradan sonra Bandırmalı bayan hayranları ile Gülez salonda buluşuyor.

Okulların sömestr tatili nedeni ile Gülez salonları tarafından hazırlanan Hicran ile “2015’e Merhaba” Bayanlar Matinesi 21 Ocak’ta yapılacak.

Muhteşem ses ve ışık efekti altında Bandırmalı hayranları ile hasret giderecek sanatçı Hicran, büyük buluşma için özel olarak hazırlanıyor.

Sanatçı, Bandırma’da çeşitli kurum ve kuruluşların kurumsal programları dışında ilk kez salon işletmesi tarafından düzenlenen sıra dışı bir programda sahne alacak olması, kendisi adına da önemli olduğunun bilinci ile özel bir repertuar hazırlığına başladı.

Gülez salonları uzun soluklu yerel sanatçı Hicran’ın sevenleri ile büyük buluşması olarak organize ettiği bayanlar matinesi, yine geceye özel menü ile zenginleştirildi.

21 Ocak Çarşamba günü akşamı saat 20.oo de başlayacak Hicran ile “2015’e Merhaba” Bayanlar Matinesinde ayrıca zengin hediye çekilişi yapılacak.

Erdal kuyumculuk ’tan, kolye saklı tatlar, Desire kuaförden ücretsiz bakım armağanı ve dahası 21 Ocak’ta Gülez salonlarında Bandırmalı bayanları bekliyor.

 

 

 

 

 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı